TEAM BUILDING

SIM RACING

Welkom bij SIMBELGIUM, de ideale plek om een ​​unieke ervaring te beleven! Het is de perfecte gelegenheid om jezelf te ontdekken, jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen in een team van raceauto's... een echte adrenalinekick van meer dan 250 km/u!

Reservering

TEAM BUILDING

WERKING

Ons concept van team building biedt u de mogelijkheid om een uitzonderlijk moment door te brengen met vrienden of collega's, door u achter het stuur van onze nieuwste generatie autosimulators te plaatsen.

De ervaring begint met een practice sessie, zodat iedereen kan wennen aan de sensaties en bedieningselementen. Vervolgens wordt er een kwalificatiesessie georganiseerd om de startvolgorde van de race te bepalen. Zodra je deze etappe bent gepasseerd, begint het aftellen en ga je naar een spannende race op een van de meest emblematische circuits ter wereld, allemaal met een totale onderdompeling die je het gevoel geeft alsof je echt op het circuit bent.

Reservering

Begin van de wedstrijd

De ervaring begint met een practice sessie, zodat iedereen kan wennen aan de sensaties en bedieningselementen. Vervolgens wordt er een kwalificatiesessie georganiseerd om de startvolgorde van de race te bepalen. Zodra je deze etappe bent gepasseerd, begint het aftellen en ga je naar een spannende race op een van de meest emblematische circuits ter wereld, allemaal met een totale onderdompeling die je het gevoel geeft alsof je echt op het circuit bent. Of je nu een sensatiezoeker bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en vriendelijke ervaring, SIMBELGIUM biedt je een onvergetelijk avontuur. Dus doe mee en laat je meeslepen door de sensatie van snelheid en competitie!

 • AANTAL DEELNEMERS

  Deze activiteit kan worden georganiseerd vanaf minimaal 4 deelnemers, of met 2 groepen van elk 12 personen.

 • BRIEFING

  We beginnen met een volledige briefing, waarin we je door de regels en details van de komende ervaring leiden.

 • PRACTICE

  Tijdens een practice sessie krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met de simulatoren. Zo kun je aan de bediening wennen en je op je gemak voelen.

 • KWALIFICATIES

  Als de OEFENING voorbij is, gaan we door naar de kwalificatie. Elke deelnemer krijgt de kans om een ​​snelle ronde te rijden om zijn startpositie in de hoofdrace te bepalen.

 • RACE

  De actie begint! Je neemt deel aan een spannende race op een van de meest prestigieuze circuits. Stel je vaardigheden op de proef terwijl je strijdt om de overwinning.

 • PODIUM

  We geven je een welverdiend feest met champagne om te proosten op overwinningen en uitstekende prestaties. De winnaars gaan naar het podium, waar ze worden toegejuicht door hun collega's. Een perfecte gelegenheid voor gedenkwaardige foto's.

CATERING

Bij SIMBELGIUM hebben we alles gepland! Om uw ervaring compleet te maken, bieden wij een volledige cateringservice inclusief een voortreffelijke selectie van eten en drinken. Of het nu gaat om zakouski's, mini-sandwiches, elegante verrines of andere lekkernijen, onze cateringservice is ontworpen om aan uw verwachtingen te voldoen.

We begrijpen het belang van het creëren van een gedenkwaardige en unieke ambiance voor u en uw gasten. Daarom streeft ons toegewijde team ernaar om ervoor te zorgen dat elke hap een explosie van smaak is en elk moment doordrenkt met elegantie.

TARIEVEN

Tarieven van onze Teambuilding Aanbieding

Wij presenteren u graag onze scherpe tarieven voor de Teambuilding-ervaring bij ons. Hier zijn de details :

PRIJZEN :
55€: 3 x 30 min + 2 drankjes
65€: 2 x 60 min + 2 drankjes

Deze prijs is inclusief een spannende teambuildingsessie, ontworpen om de banden te versterken en vriendschappelijke concurrentie binnen uw groep aan te wakkeren.

Houd er rekening mee dat ons tarief exclusief cateringservice is. Om uw dag echter een speciaal tintje te geven, bieden wij tijdens het evenement één gratis drankje per persoon aan.

De organisatie van team building kan volgens uw voorkeur worden gepland, elke dag van de week, of het nu 's ochtends, overdag of 's avonds is. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.