ONZE SIMULATOREN

TARIEVEN

TEAM BUILDING

3 x 30 min = 60€
4 x 30 min = 70€

VERJAARDAG VOLWASSEN

2x 30 min = 50€
3 x 30 min = 60€
4 x 30 min = 70€

FAQ

Vanaf welke leeftijd mogen we rijden op onze simulatoren?

Wat uw leeftijd ook is, houd er rekening mee dat een minimumlengte van 1m45 vereist is om toegang te krijgen tot de wedstrijdsimulatoren. Wat betreft dynamische simulatoren zoals de V20 en andere soortgelijke modellen, houd er rekening mee dat personen onder de 16 jaar deze helaas niet mogen gebruiken. We hechten veel belang aan de veiligheid en het comfort van al onze bezoekers, en deze beperkingen zijn er om een ​​optimale ervaring voor iedereen te garanderen. We danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit om u een spannende ervaring op onze simulatoren te bezorgen. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Wat is het maximale aantal mensen dat tegelijkertijd kan rijden?

Momenteel hebben we 12 simulatoren van de GT-versie en 6 simulatoren van de Formule 1. Daarnaast bieden we met trots een dynamische F1-simulator aan, die een nog meeslependere ervaring biedt.

Wanneer we grote groepsbijeenkomsten organiseren, heeft ons pand de capaciteit om maximaal 24 personen tegelijk te ontvangen. We hebben de flexibiliteit om deze deelnemers in te delen in twee afzonderlijke groepen van elk 12 personen. Hierdoor kunnen we een simulatie-ervaring van hoge kwaliteit garanderen en tegelijkertijd voldoen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van elke groep.

Of u nu kiest voor de GT-versie of de Formule 1-versie, of de intensiteit van de dynamische F1-simulator wilt ervaren, ons team staat klaar om u een onvergetelijke en spannende ervaring te bezorgen. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of om uw simulatiesessie te boeken.

Welke apparatuur gebruiken we voor simulatie?

We gebruiken het RSEAT S1-chassis in combinatie met de Spaco-stoel. Onze configuratie omvat ook de Moza Racing R9-V2-basis die is gekoppeld aan het GS-stuur, evenals het DC SIM RACING-crankstel

Welke auto's en circuits zijn er beschikbaar?

Via deze link vindt u de auto's en circuits die voor u beschikbaar zijn:
AUTO'S
CIRCUITS

Onze interne regels >