• AREA53 ANTWERPEN vs SIMBELGIUM

  Voor het eerst in België organiseren we een virtuele race waarbij twee van de grootste simulatorcentra het tegen elkaar opnemen. Het wordt een epische botsing tussen het AERA 53-centrum en het SIMBELGIUM CENTRUM.

  We nodigen 12 coureurs uit elk centrum uit om deel te nemen aan deze unieke wedstrijd die zal plaatsvinden op het circuit van Zandvoort, aan het stuur van de KTM GT4-auto. Bereid je voor op spannende momenten en steun je favoriete centrum in deze virtuele krachtmeting op hoog niveau!

  De grote winnaar van deze unieke race krijgt een prachtige cockpit aangeboden, uitgerust met een “GTRACER”-stoel van het merk Next Level Racing.


  De inschrijving is nu geopend, maar houd er rekening mee dat er slechts 12 plaatsen beschikbaar zijn.
  Om deel te nemen dient u zich te registreren via onderstaande link en de optie "Area53 Antwerpen vs Simbelgium" te selecteren. Deelname aan dit evenement kost 30€ per persoon. Wij raden u aan om u tijdig aan te melden om uw plekje veilig te stellen.

 • SIM LADIES 03/03/2024

  Ter gelegenheid van de opendeurdag organiseert Simbelgium samen met NEXT LEVEL RACING een uitzonderlijk evenement: een virtuele race exclusief voorbehouden aan vrouwelijke piloten. Deze wedstrijd wordt gehouden op zondag 3 maart om 16.00 uur.
  We hebben een maximum van 12 deelnemers voorzien. Het verloop van de race zal als volgt zijn: 15 minuten vrije training, 15 minuten kwalificatie, gevolgd door een race van 30 minuten op het circuit van Spa Francorchamps in de Formule 4.

  De grote beloning voor de winnaar is een prachtige cockpit zijn met een stoel van het merk Next Level Racing "GTRACER".

  De inschrijvingen zijn nu geopend en zijn beperkt tot 12 plaatsen. Om u in te schrijven, klik op de volgende link en selecteer "SIM LADIES": De deelnamekosten voor dit evenement bedragen 20€ per persoon. We raden u aan om u snel in te schrijven om uw plek te verzekeren.

 • VIRTUAL RACE 03/03/2024

  Voor de mannelijke enthousiastelingen hebben we een speciaal evenement voorbereid: de virtuele Race op het Watkins Glen-circuit met de LMP2-auto, die om 18:00 uur begint.

  De grote beloning voor de winnaar zal een prachtige cockpit zijn met een stoel van het merk Next Level Racing "GTRACER".

  De inschrijvingen zijn nu geopend, maar houd er rekening mee dat we slechts 12 beschikbare plaatsen hebben.
  Om deel te nemen, gelieve u in te schrijven via de onderstaande link en de optie "VIRTUAL RACE 03/03/2024" te selecteren.
  De deelnamekosten voor dit evenement bedragen 20€ per persoon. We raden je aan om je snel in te schrijven om je plek te verzekeren.