WELKOM BIJ ONZE VIRTUELE RIJCURSUSSEN

Ons uitgebreide programma bestaat uit 15 spannende lessen van elk 60 minuten. Deze cursussen zijn speciaal ontworpen om u de essentiële basis van het rijden op het circuit te laten verwerven, terwijl u kennismaakt met rijtechnieken.

De eerste lessen zijn gericht op het leren van de basisprincipes van autorijden, waarbij u de basisprincipes leert van veilig omgaan met een voertuig. U wordt begeleid door onze ervaren instructeurs, die u helpen belangrijke aspecten zoals stuurbediening, optimaal remmen, bochtentechnieken en nog veel meer te begrijpen.

Tijdens de cursus leggen we de nadruk op veiligheid, leren we je defensieve rijtechnieken om noodsituaties te voorkomen en gepast te reageren als er iets onverwachts gebeurt op de weg.

Naarmate u meer zelfvertrouwen krijgt, zullen de lessen evolueren naar sportieve rijtechnieken, zodat u de grenzen van de prestaties van uw voertuig op een gecontroleerde en veilige manier kunt verkennen. Je leert hoe je met krappe bochten om moet gaan, je rondetijden kunt optimaliseren en een grondig begrip van geavanceerde rijtechnieken ontwikkelt.

Onze virtuele lessen bieden een meeslepende en interactieve ervaring, met realistische simulaties om je te helpen je vaardigheden aan te scherpen in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Of je nu een beginner bent die je rijvaardigheid wil verbeteren of een autosportliefhebber die een doorgewinterde bestuurder wil worden, onze virtuele rijlessen voor veilig en sportief rijden zijn ontworpen om aan jouw behoeften en doelen te voldoen.

Onze virtuele rijlessen, beschikbaar in twee talen: Nederlands en Frans.

TARIEVEN :
Enkele les 60,00€
Aantal 5 lessen Euro 270,00€
Aantal 10 lessen Euro 510,00€
Aantal 15 lessen Euro 700,00€

Doe nu mee voor een unieke rijervaring, waar plezier en veiligheid samenkomen om u een complete en onvergetelijke training te bieden.

INFO & CONTACT:
E-mail : center@simbelgium.be

Tel: (NL) +32 (0) 477 68 06 79
Tel: (FR) +32 (0) 486 13 65 44