Met betrekking tot

Welkom in ons centrum uitgerust met autosimulators voor beginners en professionals, waar technologische uitmuntendheid op het rendez-vous is. Dompel jezelf onder in het hart van de actie en ervaar de opwinding van een coureur dankzij onze eersteklas uitrusting die je naar een wereld van nieuwe sensaties zal brengen.

Onze rijsimulatoren zijn speciaal ontworpen om u een meeslepende en realistische ervaring te geven, waardoor u het gevoel krijgt aan het stuur van een echte racewagen te zitten. Of je nu droomt van het besturen van een zinderende Formule 1-auto, een gestroomlijnde GT-auto of het veeleisende terrein van een rally temmen, onze simulatoren staan klaar om aan al je wensen te voldoen.

Onze hoogtechnologische apparatuur bootst de omstandigheden van een echte race na en biedt u totale onderdompeling en opvallend realisme. Zodra u plaatsneemt in de cockpit, brengen het authentieke stuur, de pedalen en de cockpit u onmiddellijk naar een wereld waar uw pilootvaardigheden op de proef worden gesteld.

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar nieuwe spanning of een professional die op zoek is naar geavanceerde training, ons autosimulatorcentrum is de perfecte plek om je grenzen te verkennen en je rijvaardigheid aan te scherpen. Zoek niet verder, want hier wachten elk moment avontuur en adrenaline op je.

Beleef een unieke en onvergetelijke ervaring en laat u meeslepen door de spanning en sensatie van autoracen. Daag jezelf uit, verleg je grenzen en ontdek de spannende wereld van de motorsport, allemaal in een veilige en stimulerende omgeving.

Wacht niet langer om lid te worden van ons autosimulatiecentrum en duik in de adembenemende wereld van autoracen. Er wacht u een ervaring die u nergens anders vindt, dus reserveer nu uw stoel achter het stuur van onze ultramoderne rijsimulatoren.

Wie zijn we ?

SimBelgium® is veel meer dan alleen een bedrijf, het is een passie die is ontstaan ​​dankzij motorsportprofessionals gedreven door onwrikbare vastberadenheid. Al meer dan tien jaar evolueert Roberto, de oprichter en directeur, in de wereld van simracing, deze discipline die virtual en reality laat rijmen door de kunst van het autoracen opnieuw te creëren in simulatoren. Als expert op dit gebied stelt hij nu zijn knowhow ten dienste van amateurs en begeleidt hen bij de keuze van de beste simulator, aangepast aan hun wensen en hun eigen ervaring.

Bij SimBelgium® is het een familieverhaal dat zich afspeelt. Roberto werkt inderdaad hand in hand met zijn zoon, Calogero, een echte rijzende ster van simracing in België. Calogero staat bekend om zijn uitzonderlijke prestaties en is door de internationale gelederen gestegen en bereikte de 4e plaats in de finale van een prestigieus wereldkampioenschap. De trots van vader op zijn zoon is immens, en samen delen ze deze gemeenschappelijke passie door alle liefhebbers van deze fantastische virtuele sport te begeleiden en warm te adviseren, hen te helpen vooruitgang te boeken en hun passie steeds intenser te beleven.

Via hun online winkel, hun fysieke showroom en het simulator CENTER in Merchtem heeft SimBelgium® zich gevestigd als de echte simracing specialist in België. Hun reputatie gaat zelfs over de landsgrenzen heen, aangezien hun expertise en hoogwaardige after-sales service de harten van liefhebbers over de hele wereld hebben veroverd. De gesigneerde SimBelgium®-simulatoren zijn dus geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld, waardoor België schittert op het gebied van simracing.

Bij SimBelgium® is elke klant uniek en hun missie gaat veel verder dan alleen verkopen. Ze worden gedreven door een oprecht verlangen om hun passie te delen en alle simracing-enthousiastelingen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Met hun scherpe expertise, hun niet aflatende toewijding en hun liefde voor virtuele autosport hebben Roberto en Calogero een echte gemeenschap van enthousiastelingen gecreëerd, die amateurs verenigen rond dezelfde emotie: hun passie voor autoracen beleven terwijl ze thuis blijven, comfortabel geïnstalleerd achter hun simulator.

SimBelgium® is het toppunt van Belgisch simracen, een passie die van generatie op generatie wordt overgedragen en een avontuur dat nog maar net is begonnen. Word lid van de community, vertrouw op hun expertise en tril op het ritme van de intense sensaties die virtuele motorsport biedt.